Getest: Koekjesmix van Hema België

image

Zo af en toe loop ik eens de Hema binnen om te kijken wat voor nieuwe goodies ze hebben. Ik doe dat graag. Zo wat snuiten tussen de leuke spulletjes. Zien of er iets leuks tussen zit voor de blog. Ik was dus op mijn gemakje aan het rondwandelen in de Hema toen mijn oog op de koekjesmix viel. Er is er eentje met m&m’s en eentje met havermout & cranberries. Ik koos voor die met havermout. Ik was best benieuwd of het geslaagde koekjes gingen zijn, want ja, zo uit een pot, je weet maar nooit. Het enige wat je moet doen, is een ei en 150 g boter toevoegen. Goed kneden, mengen en afbakken. En je koekjes zijn klaar. Heel weinig werk dus, even je handen vuil maken en je bent klaar.

image

Ennnnnnnn,… Ze zijn echt wel lekker! Van die heerlijke rotsachtige koekjes. De verhoudingen kloppen en van smaak zijn ze goed. Een aanrader dus. Zeker ook leuk om met kindjes te doen. Dan kunnen ze lekker kneden en hun handjes vuil maken.

Je haalt er 18 koekjes uit, wat ook best veel is. Gemakkelijk voor als je gasten hebt.

De pot koekjesmix kost 5 euro. Dat is niet super goedkoop. Ik denk als je alles apart neemt, dat je niet aan 5 euro komt, maar ja, je moet minder doen en je hebt er ineens een nieuwe pot bij.

Voilá, koekjes aan de top.

Doei!

image

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.